ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Γνωστά ακίνητα βγαίνουν αύριο και στις 31 Ιανουαρίου στο "σφυρί"

Σε πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 2 εκ. ευρώ, βγαίνει στις 31 Ιανουαρίου, ένα από τα πιο εμβληματικά ακίνητα στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, το διώροφο διατηρητέο κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου και το έχει μισθώσει σχετικά πρόσφατα μια αλυσίδα γυμναστηρίων, καθώς οι ιδιοκτήτες το "έχασαν" για χρέος 200.000 ευρώ προς τράπεζα.

Την ίδια ημέρα βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 840.000 ευρώ, για χρέος 300 ευρώ προς τράπεζες και το οινοποιείο γνωστής οινοποιητικής επιχείρησης στην περιφέρεια των Πατρών.

Όμως δεν σταματά εδώ το "κακό", αφού αύριο Τετάρτη στους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας, βρίσκεται κατάστημα γνωστής βιοτεχνικής επιχείρησης παιδικών ειδών στο κέντρο της Πάτρας, που έχει βάλει λουκέτο για οφειλές στις τράπεζες άνω των 500.000 ευρώ και 44.000 ευρώ προς την εφορία. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 200.000 ευρώ.

Στους ίδιους πλειστηριασμούς εντάσσονται ακίνητα που βαρύνονται με υποθήκες από δάνεια που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ, θέσεις στάθμευσης, μεζονέτες, αποθήκες κατασκευαστικών εταιρειών και συγκροτήματα κατοικιών.

Search