ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βραβεύσεις αθλητών στην κοπή πίτας του Ποδηλατικού Ομίλου Πάτρας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών και βραβεύει τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2017. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου και σε ανακοίνωση του ομίλου αναφέρονται τα εξής:

"Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 18.30 ο Π.Ο. Πατρών θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού σταδίου.
Η παρουσία των αθλητών των μελών και φίλων του ποδηλάτου θα είναι τιμή για τον Όμιλο μας.

Με απόφαση του Δ.Σ. ο Όμιλος θα βραβεύσει όπως κάθε χρόνο τους αθλητές και τις αθλήτριες του, που το 2017 κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές – αθλήτριες που θα βραβευθούν είναι:

1. ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (2ος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό πουρσουίτ 4.000Μ και 3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας 2017 Ανδρών).

2. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ και 3ος Πανελληνιονίκης στους Πόντους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας 2017 Ανδρών). Επίσης 2ος στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΕΔ-ΣΑ που έγινε στην Πάτρα.

3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( 3ος Πανελληνιονίκης στα 200Μ σπριντ και 3ος Πανελληνιονίκης στο ΚΕΡΙΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας).

4. ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών). Επίσης 1ος στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΕΔ-ΣΑ που έγινε στην Πάτρα.

5. ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών).

6. ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2ος Πανελληνιονίκης στον αγώνα Αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων).
7. ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (3η Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση και 3η Πανελληνιονίκης στον αγώνα Αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Κορασίδων).

8. ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (1η στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία Πανκορασίδων στο δρόμο για το 2017)

9. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (1ος στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία ΜΙΝΙ μικρά αγόρια στο δρόμο για το 2017)."

Search