ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης-Έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα-Παραίτηση του ιδιωτικού ερευνητή(VIDEO)

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης ψάχνει απαντήσεις - Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.

Μια άγνωστη στις Αρχές μαρτυρία και η υποβρύχια έρευνα στη λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί για αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο της 44χρονης.

Αστυνομικός την είχε δει στη Νέα Μάκρη να διαπληκτίζεται με δύο άντρες λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της, σύμφωνα με δικηγόρους και ερευνητές της οικογένειάς της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα ειδικό συνεργείο προκειμένου να ελέγξει τις όχθες αλλά και τον πυθμένα για τυχόν στοιχεία που συνδέονται με την 44χρονη. Ένα από αυτά που αναζητούν είναι και το εξαφανισμένο κινητό της τηλέφωνο.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να προσέλθει στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και να δώσει κατάθεση.

Εντωμεταξύ,

σύμφωνα με το "gossip-tv.gr", σοβαρά ερωτήματα «γεννά» το μυστήριο που καλύπτει την ξαφνική παραίτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή από την ομάδα ερευνητών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα. Ο ιδιωτικός ερευνητής με μια σύντομη ανακοίνωση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook σήμανε το πρόωρο τέλος της πρόσφατης ανάθεσης της υπόθεσης στο πρόσωπό του από τον δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, κο Βασίλη Ταουξή. «Εκτέλεσα στο ακέραιο την αποστολή μου, παρέδωσα τα στοιχεία και ευχαριστώ τον κο Ταουξή για την εμπιστοσύνη του και τον διαβεβαίωσα ότι θα είμαι στη διάθεση του» αναφέρει χαρακτηριστικά -μεταξύ άλλων- στη δήλωση του ο Σωκράτης Στρατής.

Την αιφνίδια παραίτηση συνόδεψε –όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Adiakritos- μια δεύτερη ανάρτηση στο Facebook από τον Σωκράτη Στρατή στην οποία κατακεραυνώνει κάποιους ότι έχουν στήσει …θεατρική επιθεώρηση με φόντο το θάνατο μιας κοπέλας και τον πόνο των οικείων της.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει -με στόχο να παύσει η αποτροπιαστική εκμετάλλευση του θέματος- ότι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση στο Fb του ιδιωτικού ερευνητή, Σωκράτη Στρατή:

«Αυτοκτονία φίλοι μου και αν συνδυαστεί με την έστω ελλιπή προς το παρόν ιατροδικαστική έκθεση αυτό είναι το συμπέρασμα. Και όχι μόνο αυτό πιστεύω ότι θα ζούσε σήμερα αν είχε αντιμετωπιστεί σωστά η αγωγή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και πρέπει να υπάρχουν ευθύνες γι’αυτό… Αυτή είναι η άποψη μου και είμαι στη διάθεση των συγγενών αν δεν το γνωρίζουν για μια τελευταία πληρέστερη ενημέρωση του ισχυρισμού μου διότι είναι οι μόνοι που πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και όχι μόνο την παραπληροφόρηση περίεργων τύπων που δήθεν είδαν, άκουσαν, φαντάστηκαν κλπ ασυναρτησίες των πρωινάδικων που σκοπίμως κρατάνε ένα θέμα ανοιχτό που έχει είδη ξεκαθαρίσει…»

Search