ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Παναχαϊκη ήρθε ισόπαλη με την Σπάρτη

Μετά απο ένα άνοστο παιχνίδι που είχε λίγες καλές στιογμές η ομάδα της Παναχαικης ήρθε εκτός έδρας ισόπαλη 0-0 με την Σπάρτη για την 14η αγωνιστική της football league και έτσι άφησε 2 βαθμούς στη μάχη της ανόδους.
Οι δυο ομάδες είχαν την υπεροχή απο ένα ημίχρονο με την Σπάρτη να έχει 2 καλές ευκαιρίες και μια η Παναχαικη χωρίς όμνως να πρόκεται για την κλασική φάση με αποτέλεσμα το 0-0 να μοιάζει δίκαιο.
ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Τσιμότζι (81΄ Φουρτάδο), Ράντι, Ράνος, Μπαρέττας (35΄ Γουορντεν λ.τ.).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62΄ Αργυρόπουλος), Μαστραντωνάκης (46΄ Βασιλείου), Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Στεργίδης (69΄ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Με την Σπάρτη, εκτός έδρας ααμετράται αυτή την ώρα για την 14η αγωνιστική της Football League, η ομάδα της Παναχαϊκής, σε έναν δύσκολο αγώνα, από τον οποίο επιδιώκει να πάρει τους βαθμούς της νίκης, για αν διατηρήσει την θέση της, ψηλά στη βαθμολογία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Από τον προπονητή της ομάδας, επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος,  Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Βασιλείου, Μαστραντωνάκης, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής λογω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (χτύπημα στο πόδι από αγώνα με Βέροια) και Μπιτσάκος καθώς και οι Μασούρας, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης και Αντωνακόπουλος.

ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ»

Με αφορμή τον αγώνα στη Σπάρτη ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Την Κυριακή πετύχαμε μια σημαντική νίκη η οποία εξαργυρώθηκε ποικιλοτρόπως. Με μια καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, με ξεκούραση κάποιων παικτών, με τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που μας δίνουν μόνο κέρδη, φυσικά και βαθμολογικά.

Οι αγώνες γίνονται εύκολοι ή δύσκολοι από τη δική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο και από τη νοοτροπία μας. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει και να χάσει. Επιβληθήκαμε και κερδίσαμε έναν αγώνα, στηριζόμενοι στην ομαδική δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Ο αγώνας με τη Σπάρτη  σαφώς και έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που βρίσκεται στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Κισσαμικό και επιδεικνύει μια σταθερότητα και συνέπεια στο παιχνίδι της. Διαθέτει αρκετούς και καλούς παίκτες και με τον νέο προπονητή τους εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε όλους τους  ποδοσφαιριστές μας σε πολλή καλή κατάσταση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη σε όλα τα παιδιά αφού, χάρη στη δουλειά τους, βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα πράγμα πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Απόδειξη αυτού είναι ότι μέχρι σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλο το ρόστερ της ομάδας.

Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με απλότητα, ομαδικότητα και πίστη στον εαυτό μας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο»

Search