ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαββίδης στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μην ταξιδέψετε στα Γιάννενα χωρίς εισιτήριο»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (4/2) εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα, για την 20η αγωνιστική της Superleague. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στα Γιάννενα, με τον Ιβάν Σαββίδη να τονίζει στους "ασπρόμαυρους" οπαδούς να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Ηπείρου αν δεν έχουν εισιτήριο.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα αν δεν έχει εισιτήριο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ας μη γίνει αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν».
Το μήνυμα του Σαββίδη

«Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα ήθελα προσωπικά να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!

Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και πρέπει να αποφύγουμε μοιραία λάθη σε όλους τους τομείς! Παρακαλώ να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στα Γιάννενα την Κυριακή. Γνωρίζω τη λαχτάρα σας να είστε δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή, ας μη γίνει όμως αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν!

Πάμε μαζί μέχρι το τέλος!

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης».

 

Search