ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν την πίτα τους εν μέσω ασμάτων τα μέλη της χορωδίας της Κοινο_Τοπίας

Mια ωραία βραδιά οργάνωσαν τα μέλη της Χορωδίας της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr κόβοντας την πίτα τους και ευχόμενοι το 2018 να είναι μια χρονιά δημιουργίας, αγάπης, υγείας και ευημερίας για όλο τον κόσμο. Οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Νίκος Αναστασόπουλος και Ειρήνη Τζόλα στελέχη της Κοινο_Τοπίας σε συνεργασία με τη Μαέστρο και καλλιτεχνικά υπεύθυνη Λίνα Γερονίκου μουσικό-υψίφωνο διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή μιας και ο σύλλογος κατά παράδοση δεν κόβει πίτα.

Με τα περισσότερα μέλη παρόντα, με τραγούδια υποδοχής του καινούργιου χρόνου αλλά και έντεχνα η ξεχωριστή αυτή βραδιά που έγινε σε συνέχεια μιας καθιερωμένης μέρας μαθήματος, δηλαδή της Τρίτης, άφησε το στίγμα της και αποτέλεσε αφορμή για νέες υποσχέσεις και στόχους προόδου της χορωδίας. Παράλληλα έγινε ο απολογισμός της δραστηριότητας της χορωδίας για το 2017 που ήταν η δεύτερη χρονιά με εξωστρεφείς δράσεις της χορωδίας.

Συγκεκριμένα η χορωδία παρουσίασε τη δουλειά της σε εκδηλώσεις στην Πρόταση (Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής), στη Μέριμνα (Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών), στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, στο Αντωνοπούλειο Ίδρυμα στο Σύλλογο Ευρυτάνων Αχαΐας ‘‘Η Ευρυτανία’’ και στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ‘‘Αφροδίτη’’.

Η πίτα υπερπαραγωγή ήταν ευγενική προσφορά της Ιωάννας Ρόδη στελέχους της Κοινο_Τοπίας και έγινε ανάρπαστη από τους παρευρισκόμενους. Το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της Γωγώς Στεφάτου μιας από τους πρωτεργάτες της σύστασης της χορωδίας. Το ξεχωριστό δώρο που αντιπροσώπευε ήταν μια πλεκτή γυναικεία τσάντα με γούστο, δια χειρός Χριστίνας Μαυροπούλου την οποία ευγενικά προσέφερε στο σύλλογο για τον τυχερό της πίτας.

Για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να προσθέσουν τη λαλιά τους στον όμορφο κόσμο των ασμάτων δεν έχουν παρά να καλέσουν στο 6973.250426 (Νίκος) και να ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους στη χορωδία.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη 7-8.30μμ στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου Πάτρας).

Στη χορωδία συμμετέχουν: Αναστασόπουλος Νίκος, Αντωνοπούλου Νάντια, Βελλοπούλου Αναστασία, Βελλοπούλου Φωτεινή, Δημοπούλου Ελένη, Θεοφιλάτου Κέλυ, Θεοχάρους Αίγλη, Κασπίρη Μέτη, Κατωπόδη Ελένη, Κουρλέση Κατερίνα, Λουπάσκου Κορνελία, Λαζανά Φρόσω, Μακρή Μαίρη, Μαστραντωνάκη Γεωργία, Μαυροπούλου Χριστίνα, Μητροπούλου Γεωργία, Μουθούνη Χρυσάνθη, Μουρτάς Δημήτρης, Μπιλίρη Μαρία, Νικολακοπούλου Πηγή, Νικολού Χριστίνα, Ντίμπελλο Μαρία, Παπαδημητροπούλου Αγγελική, Πλέγα Μαρία, Ραβαζούλα Γιώτα, Ρόδη Ιωάννα, Στεφανοπούλου Ελένη, Στεφάτου Γωγώ, Τζόλα Ειρήνη, Τρίγκα Αγλαΐα, Χασαποπούλου Καίτη, Χασαπόπουλος Γιάννης.

 

Search