ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτες σε πωλήσεις οι αποκριάτικες μάσκες με τα πρόσωπα Γεωργιάδη – Καμμένου

Οι φετινές αποκριές αναδεικνύουν τα πρόσωπα των Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου ως τα πιο δημοφιλή στις προτιμήσεις των καρναβαλιστών.

Οι πωλήσεις με τα πρόσωπα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Εθνικής Αμύνης κάνουν θραύση και έχουν γίνει ανάρπαστες στα καταστήματα με αποκριάτικα είδη, καθώς τα δυο αυτά πολιτικά πρόσωπα απασχολούν έντονα την τελευταία περίοδο την επικαιρότητα.

Στους Έλληνες πολιτικούς ξεχωρίζουν επίσης οι μάσκες Κατρούγκαλου, Βαρουφάκη και Λεβέντη.

Στις μάσκες με τα ξένα πολιτικά πρόσωπα ξεχωρίζουν αυτές του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ καθώς και των Άγκελα Μέρκελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που παρουσιάζονται με πρόσωπα δράκουλα, ως σύμβολα της λιτότητας και της κρίσης στην χώρα μας.

Η κίνηση στα αποκριάτικα είδη, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, κινείται στα ίδια επίπεδα σε σχέση την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Οι τιμές εμφανίζονται μειωμένες κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, οι χάρτινες μάσκες των πολιτικών κοστίζουν 3 ευρώ, οι μάσκες από υλικό λάτεξ κυμαίνονται από 8 ευρώ έως 14 ευρώ και οι πλαστικές από 3 έως 5 ευρώ.

Οι τιμές των αποκριάτικων στολών ξεκινούν από 8 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 15 ευρώ.

Πηγή: αθήνα 9,84

 

Search