ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του Δημήτρη Κωνσταντίνου

Σήμερα Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών θα γίνει η κηδεία του Πατρινού καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών και δ/ντή της Κλινικής του ΠΓΝΠ Δημήτρη Κωνσταντίνου Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετίσουν για πάντα. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όχι μόνον την οικογένειά του, αλλά ολόκληρη την Πάτρα. Ο άτυχος καθηγητής κατέληξε στην μακρινή Αργεντινή, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε υψόμετρο 6.900 μέτρων.

Χωρίς το φίλο του Παναγιώτη Κοτρωνάρο η κηδεία του Δημήτρη Κωνσταντίνου- Δεν θα του πει το τελευταίο αντίο αυτός που έζησε μαζί του την τραγωδία

Έζησαν μαζί την τραγωδία του θανάτου στις Άνδεις. Είναι αυτός που επί 20 λεπτά προσπαθούσε να τον κρατήσει στη ζωή. Αυτός που έζησε όλη την αγωνία και ανέλαβε όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες. Αυτός που από τις 16 του Γενάρη βρίσκεται στην Αργεντινή, περιμένοντας να φέρει εις πέρας το τραγικό καθήκον της επιστροφής της σορού του φίλου του με τον οποίο είχαν οργώσει βουνά και είχαν δεθεί με τη φιλία του συνοδοιπόρου στις πιο ψηλές κορυφές.
" Δύστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ γιατι δεν με αφήνουν να φύγω από την Αργεντινή πριν βγεί το τελικό πόρισμα του εισαγγελέα" αναφέρει ο αρχηγός της αποστολής στις Άνδεις, Δημήτρης Κοτρωνάρος εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν θα είναι εδώ τη Δευτέρα να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Κωνσταντίνου, τον καθηγητή νευροχειρουργικής που έσβησε ξαφνικά μέσα στο χιόνι σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην Πάτρα.

 

Search