ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «40ο Ράλλυ Αχαιός» από τον ΑΟΠ το Μάρτιο

Το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 Μαρτίου, ο ΑΟΠ διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, τον αγώνα «40ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ». Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγώνων Ράλλυ Β’ ασφάλτου και Κύπελλο Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος 2018. Ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το Σάββατο 10 Μαρτίου την πόλη της Πάτρας όπου θα γίνει ο αρχικός τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Γεωργίου στις 19:30.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, θα γίνουν οι Ειδικές Διαδρομές «ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ» και «ΑΡΓΥΡΑ» (κατηφόρα η ανάβαση Πιτίτσα), οι οποίες θα επαναληφθούν τρεις φορές με service park και ανασυγκρότηση στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την προβλήτα των φερυ-μποτ στο Ρίο, και τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου στις 14:30 περίπου.

Η πρόσκληση του ΑΟΠ:

«Ο ΑΟΠ έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των τοπικών φορέων, θεωρεί ότι θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον & αρκετά οικονομικός αγώνας.Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 19:00 και λήγουν την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2018 και ώρα 24:00.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο www.aop.gr.Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες ΚΡΙΤΩΝ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ».

Search