ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O απρόβλεπτος, ανατρεπτικός, +πληρωματικός κρυμμένος θησαυρός έφτασε στο τέλος του!

Με ένα τριήμερο απόλυτης δράσης, έντασης και γρίφων ολοκληρώθηκε το +πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018. Όπως αναφέρουν σε ανακοίωση τους οι διοργανωτές:
Οι διοργανωτές δεν άφησαν σε «χλωρό κλαρί» τα +πληρώματα από την Παρασκευή το μεσημέρι, μετά την ραδιοφωνική ανακοίνωση των «Απόρρητων Θεμάτων Οργανωτικής Επιτροπής και Χορηγού». Τα, πάντα απαιτητικά, ζητούμενα αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε φαντασία και κυριολεκτικά τα μέλη των +πληρωμάτων επί τρεις ημέρες έτρεχαν σαν παλαβά στους δρόμους της Πάτρας για να εντοπίσουν και να παραδώσουν αυτά που είχαν ζητηθεί.
Το Σάββατο το μεσημέρι, στο δεύτερο ραδιοφωνικό ραντεβού από τον UpFM, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα στρογγυλά θέματα-express δίνοντας στα +πληρώματα κάτι περισσότερο από 12 ώρες για να φέρουν στον ιστορικό Φάρο της Πάτρας τα 15 στρογγυλά αντικείμενα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ορισμένα εξαιρετικά δυσεύρετα.
Την τελευταία ημέρα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018, στις 8.00 το πρωί τα +πληρώματα καλούνταν να παραδώσουν τα στρογγυλά αντικείμενα και στην συνέχεια, με λίγες ώρες ξεκούρασης, έπρεπε να είναι έτοιμα για την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού. Στις 15.00 ακριβώς, δόθηκαν οι αρχικές οδηγίες μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook και αμέσως άρχισε να επικρατεί πανικός. Τα +πληρώματα είχαν μιάμιση ώρα για να τρέξουν σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, τα οποία θα τα έβρισκαν μέσα από γρίφους που ήταν κρυμμένοι στο αρχαίο κείμενο «Αχαΐκόν» του Παυσανία και στη συνέχεια συλλέγοντας φασόλια που είχαν πάνω τους κάποια στοιχεία, έπρεπε να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα που θα τους έδινε τις συντεταγμένες για το σημείο που ήταν κρυμμένος ο Θησαυρός.
Στις 16.45 το πλήρωμα 159 τα κατάφερε! Έφτασε πρώτο στο Εργαστήρι των Καρναβαλικών Αρμάτων και συνάντησε τους φύλακες του Θησαυρού!
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο club ΓΙΑΦΚΑ, τα +πληρώματα ήταν καλεσμένα σε ένα καρναβαλικό πάρτυ που διοργάνωνε η Οργανωτική Επιτροπή για να γιορτάσουν όλοι μαζί την εύρεση του θησαυρού. Παράλληλα, έπρεπε να φέρουν και την σακούλα, που είχαν λάβει την Παρασκευή, γεμάτη. Μόλις τελείωσε η διαδικασία της παράδοσης ακολούθησε το "πάρτυ των Κυνηγών του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού 2018" με τις μουσικές επιλογές των Κωνσταντίνου Γεωργίου & Παναγιώτη Κολλιόπουλου!
Πλέον, το ραντεβού των +πληρωμάτων ανανεώνεται για την Καθαρά Δευτέρα σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Εκεί θα απονεμηθούν τα βραβεία του +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού συνοδεία Σαρακοστιανών εδεσμάτων!

 

Search