ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης για Τραμπ! Έχει και η Στόρμι Ντάνιελς φόρεμα με λεκέ

Μέρες Μόνικα Λεβίνσκι και Μπιλ Κλίντον θα ζήσουμε με τη Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι έχει φόρεμα με λεκέ από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και κράτησε αποδείξεις. Όπως η Μόνικα Λεβίνσκι, η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται πως έχει κρατήσει φόρεμα με λεκέ από την ερωτική τους συνάντηση.

Σκοπεύει μάλιστα να δώσει το επίμαχο χρυσό φόρεμα για άναλυση ώστε να εντοπιστεί το DNA του Ντόναλντ Τραμπ. Εκτός από τη συνέντευξή της το 2011 όπου είχε αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, έχει κρατήσει ένα λεκιασμένο φόρεμα.

Η Stephanie Clifford, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, κράτησε το φόρεμα από το ραντεβού της με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006. Τώρα που ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ανέφερε ότι ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ παραβίασε ιδιωτική τους συμφωνία, η Στόρμι Ντάνιελς αισθάνεται ότι είναι ελεύθερη να μιλήσει για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Φόρεμα Στόρμι Ντάνιελς αλά Μόνικα Λεβίνσκι

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 στο περιοδικό InTouch, η Στόρμι Ντάνιελς περιέγραφε την επίσκεψή της στο δωμάτιο του Ντόναλντ Τραμπ στη λίμνη Tahoe κατά τη διάρκεια τουρνουά γκολφ. «Πίστευα ότι θα πάμε για δείπνο, αλλά ήθελε να φάμε στο δωμάτιό του».

Το Blast έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το λεκιασμένο χρυσό φόρεμα. Αναφέρει πως σχεδιάζει να το δώσει για ανάλυση προκειμένου να ανιχνευτεί δείγμα DNA του Αμερικανού προέδρου. Η υπόθεση θυμίζει το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Είχε κρατήσει το μπλε φόρεμα με λεκέ από την ερωτική της συνεύρεση με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

 

Search