LIFE STYLE

Τα ερωτικά μηνύματα Πιτ στην Άνιστον!

Μια νέα αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας που αν είναι αληθινή θα ταρακουνήσει το Hollywood! Ο Μπραντ Πιτ έστελνε ερωτικά μηνύματα στην Τζένιφερ Άνιστον!

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν ξανά μαζί τους δύο ηθοποιούς και μαζί με αυτούς συνηγορεί και  ο αμερικάνικος τύπος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly οι χειρότεροι φόβοι του Θερού (πρώην πλέον συζύγου της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού) επιβεβαιώθηκαν όταν εκείνος πριν από δύο χρόνια «σκόνταψε» επάνω σε κάτι ερωτικά ραβασάκια του Μπραντ Πιτ προς την Άνιστον!

Σημειώματα του τύπου «Ήσουν πολύ όμορφη απόψε» ή «Μου λείπεις ήδη» έκαναν έξαλλο και ιδιαίτερα ανασφαλή τον Τζάστιν. «Όλο αυτό ήταν μεγάλο χτύπημα και είχε αρνητική επίδραση στο γάμο τους», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο Us Weekly.

Μάταια η Τζένιφερ Άνιστον προσπαθούσε να πείσει τον σύζυγό της ότι δεν τρέχει τίποτα με τον πρώην της. «Ο Θερού τρελαινόταν στην ιδέα ότι ο Πιτ στέλνει στη γυναίκα του ερωτικά ραβασάκια», λέει η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί πως ο γάμος της Τζένιφερ Ανιστον με τον Μπραντ Πιτ τελείωσε το 2005, όταν ο γόης του Χόλιγουντ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στο blockbuster «Κύριος και κυρία Σμίθ».

Search