ΕΛΛΑΔΑ

Χείμαρρος κατάπιε 59χρονη μπροστά στα μάτια της κόρης της

Μπροστά στα μάτια της έντρομης κόρης της χάθηκε, μέσα στα φουσκωμένα νερά ενός χειμάρρου που ακινητοποίησαν το όχημά τους, μια 59χρονη η οποία πήγαινε να προσκυνήσει στο μοναστήρι του οσίου Δαβίδ, στη βόρεια Εύβοια, το πρωί του Σαββάτου, όταν ξέσπασε η έντονη κακοκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοιραία κίνηση για την άτυχη γυναίκα έγινε όταν αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Αρχικά, τα ορμητικά νερά παρέσυραν την 27χρονη κόρη της, η οποία όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να κρατηθεί από ένα δέντρο και να διασωθεί. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τη μητέρα της, που παρασύρθηκε από τα νερά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.Για τον εντοπισμό της κινητοποιήθηκαν συνολικά 20 άνδρες της Πυροσβεστικής, από τις υπηρεσίες της Λίμνης και της Ιστιαίας, αλλά και από την 7η ΕΜΑΚ Λαμίας, με οκτώ οχήματα. Υστερα από λίγη ώρα έρευνας, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και το ανέσυραν.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί κατολίσθηση έκοψε στα δύο τον δρόμο πρόσβασης στο χωριό Κόρη Τρικάλων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Λάρισα που είχε πάει για βόλτα. Σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου Τρικκαίων έφτασε άμεσα στο σημείο και απομάκρυνε τα μπάζα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φύγει σώο.

 

Search