ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωρεία συλλήψεων στην Δυτική Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Δεν έχουν σταματημό οι συλλήψεις και οι δικογραφίες, τόσο στην Αχαία όσο και στους άλλους δύο νομούς της Περιφέριεας Δυτικής Ελλάδας, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, για κάθε είδους παραβάσεις, όπως προκύπτει από το ακόλουθο αναλυτικό δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.  

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μιχόι Κάτω Αχαΐας, ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε, επ’ αυτοφώρω, να απορρίπτει με χρήση αντλίας, λύματα από τη δεξαμενή της οικίας του στο πρανές επαρχιακής οδού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ    

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία  νάιλον συσκευασία, που περιείχε λαθραίο καπνό συνολικού βάρους  (31.5) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν ακόμη μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε (415.5) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Αγκινάρα Πύργου, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες ηλικίας 21 και 28 ετών, καθώς και μια 28χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι υπέκλεπταν ηλεκτρικό ρεύμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 59χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν, καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και της  Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες, της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών, για ηθική αυτουργία - παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σκύλος ιδιοκτησίας του, διέφυγε της προσοχής του και δάγκωσε στο πόδι έναν 23χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Χθες το απόγευμα, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, εντοπίστηκε από ημεδαπό, μια οξειδωμένη μη λειτουργική οβίδα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Ελληνικού Στρατού, για τη συλλογή και την καταστροφή του πολεμικού υλικού.


 

Search