ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η 38χρονη Σούλα Λινάρδου

Θρηνεί το Αίγιο από το πρωί της Τρίτης, το χαμό της 38χρονης Σούλας Λινάρδου, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Σούλα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και καθημερινά έδινε παράδειγμα θάρρους και ψυχικής δύναμης, μιας και παρ’όλη την αρρώστια της παρουσιαζόταν αποφασισμένη να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, φροντίζοντας με στοργή και αυταπάρνηση τις δύο κόρες της. Η ίδια είχε χάσει πολύ νέα και τη μητέρα της από την ίδια ασθένεια και ο πατέρας της Λάμπης (ιδιοκτήτης της φημισμένης ταβέρνας στη Φτέρη) υπήρξε πατέρας και μάνα μαζί για τα τέσσερα παιδιά του.

Δυστυχώς, η τελευταία μάχη της Σούλας ήταν και η πιο δύσκολη και η αρρώστια νίκησε. Η Σούλα κέρδισε όμως μια θέση στον Παράδεισο, απ’όπου θα ευλογεί με την αγάπη της την οικογένειά της και τους φίλους της. Εξάλλου, η Σούλα είχε μόνο φίλους. Κι όσες δυσκολίες κι αν πέρασε τα τελευταία χρόνια, τις αντιμετώπιζε πάντα με ένα κουράγιο αξιοθαύμαστο κι ένα χαμόγελο που δεν κουράστηκε ποτέ να στολίζει τα χείλη της.

Η κηδεία της τελείται την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φτέρης Αιγίου, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 π.μ..

Πηγή: filodimos.gr

Search