ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα:Επίθεση στον διοργανωτή του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό

Αναίτια επίθεση από  τους "γνωστούς- αγνώστους"  που είχαν συγκεντρωθεί στο πρώην  Παράρτημα στην οδό Κορίνθου δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Ά.Α. Ο νεαρός ήταν  ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που επρόκειτο να γίνει στην Πάτρα στις 4 Μαρτίου.

Την ώρα που βγήκε  από το όχημα του το οποίο είχε σταθμεύσει στη Μαιζώνος  προκειμένου να μεταφέρει την μητέρα του στο γιατρό της ,  του επιτέθηκαν με γροθιές 2  άτομα . Κατάφερε όμως να τους ξεφύγει. Στη συνέχεια τον ακολούθησαν 5-6 άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν. Μάλιστα από τα χτυπήματα μάτωσε η μύτη του. Ο νεαρός έτρεξε και κρύφτηκε στην πυλωτή πολυκατοικίας και από εκεί τον φυγάδευσαν αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία.

Ο Άγγελος Αποστολόπουλος κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι είχε δεχθεί απειλές και κατά το παρελθόν και αυτός ήταν ο λόγος ακύρωσης του συλλαλητηρίου. Επίσης τον είχαν στοχοποιήσει τον τελευταίο καιρό αναρτώντας φωτογραφίες του σε διάφορες αφίσες που είχαν κολλήσει στο κέντρο της πόλης.

Search