ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Σεμινάριο για ζευγάρια στην Πάτρα»

Σεμινάριο για ζευγάρια πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας με θέμα: «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση» και στόχο να συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση του ζευγαριού όπως: τι εμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων και πως μπορεί να βελτιωθεί, ποιες είναι οι ανάγκες των γυναικών και των αντρών από τη σχέση, πως παραμένει ικανοποιητική μια μακροχρόνια σχέση κ.λπ. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών-Πατρών 35 – έναντι αρχαιολογικού μουσείου) από 18 Απριλίου μέχρι και 23 Μαΐου 2018 (κάθε Τετάρτη για 6 συναντήσεις) και ώρες: 17:30-19:30.
         Μια καλή συντροφική σχέση έχει την δύναμη να αναδείξει την πιο δημιουργική μας πλευρά στην καθημερινή μας ζωή και στην σχέση που αναπτύσσουμε με τα παιδιά μας. Ωστόσο πολύ συχνά μέσα στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής φροντίζουμε το σπίτι, τη δουλειά και τα παιδιά μας, αλλά ξεχνάμε να αφιερώσουμε ένα μέρος της φροντίδας μας στη συντροφική μας σχέση. Σε αυτό ακριβώς σας προσκαλούμε!!
         Ο αριθμός των ζευγαριών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr (Υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός). 

Search