ΕΛΛΑΔΑ

"Εκρηκτική" νύχτα στην Αθήνα

Ήρεμο δεν το λες το βράδυ που πέρασε στην Αθήνα. Και μολότοφ στα Εξάρχεια "έπεσαν" και αυτοκίνητα κάηκαν και εμπρηστικός μηχανισμός σε τράπεζα.

Απ’ όλα είχε το βράδυ στην Αθήνα. Κι αν οι μολότοφ στα Εξάρχεια έχουν γίνει συνήθεια, ο εμπρησμός αυτοκινήτων σε τέτοιο βαθμό δεν συμβαίνει… κάθε μέρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή
Τα Εξάρχεια

Όλα ξεκίνησαν περίπου τα μεσάνυχτα. Κουκουλοφόροι βγήκαν από το Πολυτεχνείο και επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα.

Από την επίθεση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός. Έγινε μια προσαγωγή, αλλά το άτομο που προσήχθη αργότερα αφέθηκε ελεύθερο, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.
Οι εμπρησμοί

Στη συνέχεια, είχαμε εμπρησμούς αυτοκινήτων. Τέσσερις για την ακρίβεια. Στην Κυψέλη, στα Λιόσια, στην Αγία Βαρβάρα.

Όλες οι φωτιές, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκαν άμεσα.
Και η τράπεζα

Η νύχτα είχε και εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Άγνωστοι, τοποθέτησαν γκαζάκια και όταν εξερράγη ο μηχανισμός προκλήθηκε φωτιά, η οποία επίσης αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από έξι γκαζάκια. Η έκρηξη έγινε στις 02:45 τα ξημερώματα. Προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.


newsit.gr

 

Search