ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή οι εκλογές των Πολυτέκνων - Γιατί δεν θα είναι υποψήφια η Τασία Μανωλοπούλου

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών. Οι κάλπες θα ανοίξουν  στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.Η απερχόμενη πρόεδρος δεν επιθυμεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και εξηγεί τους λόγους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

"Σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ  θα είμαι υποψήφια κάτι που αποτελεί προσωπική και αμετάκλητη επιλογή μου .
Θα ήθελα όμως να πω κάποια πραγματα :

Καταρχήν στηρίζω ολόψυχα  την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μαραβέλια για την προεδρία , «αδελφού» και συνεργάτη μου για 9 χρόνια τόσο στην οργάνωση , όσο και στο κληροδότημα Αναγνωστοπουλου , αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα μας ΑΟ Πολυτεκνος της Β ´ ΕΠΣΑ.
Επίσης στηρίζω όλες τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου που αποτελείται και από παλιούς αλλά και από καινούργιους δραστήριους πολύτεκνους με όρεξη για προσφορά και δουλειά .

Ζητάω για άλλη μια φορά από τα μέλη μας να συμμετέχουν τόσο στις εκλογές όσο και σε όλες τις διαδικασίες κι εκδηλωσεις που καλούνται,  ώστε να ναι βροντερή και ισχυρή η φωνή των πολυτεκνων που βάλλονται εδώ και μια δεκαετία από τις μνημονιακές πολιτικές .

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την κυρια Κωνσταντινα Κραβαριωτη , την ακαματη , υπομονετική και εργατική γραμματέα της οργάνωσης που με στήριξε και με αγάπη εργάστηκε δίπλα μου, όπως διαχρονικά στηρίζει το «σπιτι» της , την οργάνωση και τα ΔΣ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των ΔΣ και των Εξελεκτικων επιτροπών των 3 θητειών μου στην οργάνωση (μέλος ΔΣ 2009, προεδρος εξελεξτικης επιτροπής 2012, προεδρος ΔΣ 2015 ) που με βοήθησαν και με περιέβαλαν με αγάπη κι εμπιστοσύνη σε οποίο μετεριζι κι αν βρισκόμουν .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολύτεκνους , μέλη μας ή μη που με στηριξαν διαχρονικά .

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων , παρανοήσεων κι αυθαίρετων υποθεσεων και συμπερασμάτων για την επιλογή μου αυτή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω :
- όχι , δεν  με «έφαγαν» οι δικοί μου συνεργάτες , θα πω ότι όχι μόνο δεν με «έφαγαν»αλλά κι ως την τελευταία στιγμή προσπάθησαν  για την παραμονή μου ... τους ευχαριστώ , τους τιμώ και τους στηρίζω .
- οχι , δεν φοβήθηκα την αντιπολίτευση , θα πω ότι δεν υπάρχει «απέναντι» υποψηφιότητα , αντιπολιτευόμενη ομάδα  αν και ούτως ή άλλως πάντοτε σέβομαι τους «αντιπάλους» μου αλλά τους αντιμετωπίζω  .
- οχι , δεν εγκαταλείπω το πολυτεκνικο κίνημα , θα πω ότι παράμενω μέλος του γενικού συμβουλίου της ΑΣΠΕ και θα αγωνιστώ ούτως ή άλλως και πάντα  δίπλα στο εδώ ΔΣ που θα προκύψει .

Σε ότι με αφορά


δεν με ένοιαξε ποτέ να είμαι οπωσδήποτε «κάτι» με τίτλο μόνο και μόνο για τον θεσμικό ρόλο .
Η συμμετοχή μου κάθε φορά είναι αποτέλεσμα συνεκτιμήσεων τόσο των γενικών  όσο και των προσωπικών δεδομένων και συνθηκών .
Με το ίδιο σκεπτικό δεν συμμετείχα στα Δημοτικά πράγματα το 2014 νιώθοντας ότι εκείνη την χρονική περίοδο δεν είχα κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό να προσφέρω .
Δεν με αφορούν τα σίγουρα αλλά τα παραγωγικά και ωφέλιμα .
Την υγεία μας να έχουμε ... να μαστε γεροι, δυνατοί , ικανοί για τον εαυτό μας και χρήσιμοι για όλους . Να είμαστε  «εδώ» και όλα είναι μπροστά μας .
Άλλωστε το βιβλίο της ζωής έχει πολλά κεφαλαία και ποτέ δεν ξέρεις αν έχει γραφτει το καλύτερο σου ....
Σας ευχαριστώ πολύ .. ειλικρινά σας ευχαριστώ !!!!".

 

Search