ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σάλος από τις δηλώσεις του Νίκου Τσούκαλη μετά την υπουργοποίηση Κουβέλη- "Ζητώ συγγνώμη για την εξαπάτηση"

Για την "χαριστική βολή υπόληψης"  από τον  Φώτη Κουβέλη μίλησε ο πρώην βουλευτής Αχαίας της ΔΗΜΑΡ  Νίκος Τσούκαλης στο δελτίο ειδήσεων της  τηλεόρασης του Βest Αχαίας. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους για τη στάση του κυρίου Κουβέλη ο οποίος ήταν πολέμιος του Πάνου Καμμένου και τώρα θα συνεργαστούν στο ίδιο υπουργείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε " Ο ανασχηματισμός έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για εμάς που συμπορευτήκαμε με το Φώτη Κουβέλη και  είχαμε επενδύσει στη διάσωση της Αριστεράς . Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν γνωστό σε εμάς ότι ο Φώτης Κουβέλης επιθυμούσε να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα. Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν η υπουργοποίηση του υπό τον κύριο Καμμένο. Πορευτήκαμε με αρχή ότι ουδέποτε θα συνεργαζόμαστε με το κόμμα Καμμένου. Η πράξη αυτή του κυρίου Κουβέλη σηματοδοτεί την χαριστική βολή στο πολιτικό κεφάλαιο του ιδίου και δείχνει πόσο εύκολα γκρεμίζονται οικοδομήματα".  Και συνέχισε λέγοντας:

" Αφού ο κύριος Κουβέλης δεν ζητά συγνώμη , νιώθω την ανάγκη να ζητήσω εγώ συγγνώμη για λογαριασμό του, καθώς ήμουν από τους ανθρώπους που εμπιστευόταν και με αυτό του το αφήγημα μας εξαπάτησε"

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ BEST ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEOS

Search