ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοπή πίτας με απολογισμό για το Σύλλογο Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων(ΦΩΤΟ)

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ "ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΙΝΑΚΗΣ"ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, πραγματοποίησε στις αίθουσες του «ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Πατρών, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ,που ήταν αφιερωμένη στα 33 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και καλλιτεχνικής ανέλιξης της Ορχήστρας και τα 3 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας του Συλλόγου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των εκπροσώπων των φορέων, που ήταν παρόντες, από τη Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Γεωργία Θεοδωροπούλου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Ζεππάτος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ,ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και ενημέρωσε συνοπτικά τους πολλούς φίλους και τα μέλη του Συλλόγου και της Ορχήστρας για τα κύρια επιτεύγματα  του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου  μέσα στο 2017.
Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, εγκάρδια, φιλική και γέμισε ικανοποίηση και αισιοδοξία τους φίλους και τα μέλη της Ορχήστρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι φορέων ,που ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και Καλή Επιτυχία στο Σύλλογο ,που έχει ως βασικούς στόχους να προβάλλει το έργο της Ορχήστρας και του αξέχαστου Θανάση Τσιπινάκη ,που "έφυγε" πρόωρα το 2012 και να στηρίζει  επικουρικά την Ορχήστρα ,μιας και την κύρια υποστήριξη και βοήθεια έχει από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων  στον οποίο  υπάγεται οργανικά.


Στους σύντομους χαιρετισμούς τους όλοι τόνισαν τη μεγάλη καλλιτεχνική αξία της Ορχήστρας και το σπουδαίο έργο ,που επιτελεί για τον Πολιτισμό ,καθώς και την υπερηφάνεια τους ως πολίτες της Πάτρας γι' αυτήν την Ορχήστρα ,που συμπληρώνει εφέτος 33 χρόνια λαμπρής πορείας , ( έξι πλέον χρόνια από την απώλεια του Θανάση Τσιπινάκη), και μάλιστα σε συνεχώς υψηλότερο καλλιτεχνικό επίπεδο!
Εφέτος, ως γνωστόν συμπληρώνονται 3 χρόνια από την επίσημη λειτουργία του Συλλόγου μας!
Πριν από την κοπή της πίτας η Ορχήστρα  παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε καταπληκτικές ερμηνείες ,πρωτοτυπώντας άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία, αφού τα μέλη της Ορχήστρας διατάχθηκαν διασκορπισμένα ανάμεσα στους πολλούς φίλους στον τεράστιο χώρο της αίθουσας .  Το αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά μαγευτικό και καταχειροκροτήθηκε!

Search