ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά κρατούν οι συλλήψεις στην Δυτική Ελλάδα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το μεσημέρι στον Πύργο εισήλθαν  από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 37χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, τον οποίο ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματική βίας και την απειλή όπλου (πιθανώς πιστολιού) και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Είσης, συνελήφθη χθες το βράδυ, στα Πηγαδάκια Γαστούνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.


Όμως συνελήφθη χθες το βράδυ και στον Κόμβο Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητό που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων.

Search