ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! 14χρονοι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από 30χρονο!

ΣΟΚ έχει προκαλέσει η καταγγελία μητέρας 14χρονου αγοριού, ότι το 14χρονο αγοράκι της, έπεσε θύμα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης μαζί με τον επίσης 14χρονο φίλο του, από νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών!

Όπως καταγγέλλει στη «Σ» παρουσία του δικηγόρου της, Νίκου Καζαντζή:

«Όπως μου είπε ο γιος μου, τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του, συχνά πυκνά τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά με στόχο να τους πλησιάσει. Τον γνωρίζουν καθώς στην περιοχή που μένουμε, αυτός εργάζεται σε κατάστημα.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου λοιπόν, τους προσέγγισε μέσω του facebook και τους κάλεσε σε σπίτι, στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν διαμένει μόνιμα αλλά οικείο του πρόσωπο για να παρακολουθήσουν ταινία, σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου. Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά και τους έβαλε να δουν ταινία πορνό. Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει.

Τελικά όπως μου ανέφερε ο γιος μου, επειδή δεν αντέδρασαν προχώρησε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά τους όργανα. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν. Για να κρατήσουν μάλιστα κλειστό το στόμα τους και να μην πουν σε κανέναν το παραμικρό, τους έδωσε από 10 ευρώ. Ο γιος μου επέστρεψε αμέσως στο σπίτι και με κάλεσε για να μου πει τι είχε συμβεί. Πήγαμε στο μπάνιο και τρελάθηκα βλέποντας το πέος του παιδιού μου με μώλωπες, πρησμένο και με σημάδια. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα όταν μου είπε όλη την ιστορία.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την άλλη μητέρα γιατί ο γιος της δεν της είχε πει τίποτα. Σκέφτηκα να αντιδράσω και επικοινώνησα τελικά με την μητέρα του άλλου παιδιού. Θέλησα να πάμε στο νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε η άλλη μητέρα. Την επόμενη μέρα, όταν ενημέρωσα τον δικηγόρο μου, μου είπε να πάμε αμέσως να το καταγγείλουμε στην αστυνομία. Το άλλο παιδί ήταν αρκετά τρομαγμένο απ’ ότι έμαθα.

Η μητέρα του φοβόταν μήπως του εκδηλωθεί κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Εν τέλει αποφασίσαμε να βρούμε τον πατέρα του δράστη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα, όμως είπε «μου άνοιξες τα μάτια. Πήγαινε στην αστυνομία» ενώ πήγαμε και στο χώρο όπου εργάζονταν» περιγράφει η μητέρα του 14χρονου στη «Σ» συγκλονίζοντας.

Σύμφωνα με την μητέρα την προηγούμενη Παρασκευή τελικά κατήγγειλε τον νεαρό στην τοπική αστυνομία, λέγοντας μάλιστα πως ούτε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που τους κατέθεσε. «Ήθελα να του κάνω μήνυση όμως σεβάστηκα το γεγονός πως δεν επιθυμούσε η άλλη μητέρα και περιορίστηκα σε καταγγελία για απλή σύσταση. Η αστυνομία απ’ ότι γνωρίζω τον αναζητά αλλά ακόμα δεν τον έχει βρει. Εγώ όμως ξέρω όπως μου έχει πει ο γιος μου, ότι συνέχεια τον βλέπουν έξω από σχολεία και φροντιστήρια. Προ ημερών μάλιστα είδε τυχαία τον γιο μου στην κεντρική πλατεία και προσπάθησε να τον εκφοβίσει απειλώντας τον, ρωτώντας παράλληλα επίμονα ποιος άλλος το γνωρίζει» συμπλήρωσε η μητέρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια της καταγγέλλουσας είναι άνθρωποι με ιδιαίτερο μορφωτικό επίπεδο και η ανατροφή του παιδιού τους έχει ως αποτέλεσμα να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους γονείς του.

Μιλάμε για υπόθεση που προκαλεί σοκ και θα πρέπει να κινητοποιήσει τις τοπικές Αρχές.

Πηγή: sinidisi.gr

Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας μητέρας, βρίσκονται στη διάθεση οποιασδήποτε αρμόδιας Αρχής.

Search