LIFE STYLE

Σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά

Σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον σύζυγο της Σίσσυς Φειδά, Γιώργο Ανδρίτσο για τον ξυλοδαρμό ενός δικαστικού τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, σε βάρος του επιχειρηματία είχε ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του ο δικαστικός επιμελητής.

Ο μηνυτής εξήγησε πως πήγε στο σπίτι τους στις 8 Ιουνίου του 2016, προκειμένου να προχωρήσει σε κατασχέσεις λόγω οφειλών της Σίσσυς Φειδά, η οποία είχε κάνει ανοίγματα στον χώρο της εστίασης. Είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμές για οφειλές που ξεπερνούσαν τα 400.000 ευρώ, αλλά δεν τις είχε εξυπηρετήσει.

Ο μηνυτής ισχυρίστηκε πως όταν άνοιξε την πόρτα ο Γιώργος Ανδρίτσος και είδε τους δικαστικούς υπαλλήλους, έγινε έξαλλος, φώναζε και άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε άμυνα και πως μπήκε στη μέση να προστατέψει την έγκυο σύζυγό του.

 

Search