ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του 22χρονου Παναγιώτη Μπάλλα - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κανελλοπούλου

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η κηδεία του νεαρού θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ανθούπολης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μπάλλα το όχημα το οποίου ανετράπη χθες το βράδυ στην οδό Κανελλοπούλου με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του οι φίλοι και οι γνωστοί του είναι συγκλονισμένοι. "Βροχή" τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του μέσα από τη σελίδα του στο fb.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε υπερυψωμένο φρεάτιο και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο,  ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργούν  προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγη ώρα στη οδό Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο εξετράπη -για άγνωστους λόγους- της πορείας του και αναποδογύρισε. Στο  Ι.Χ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαινε ένας άτομο νεαρής ηλικίας ο οποίος κατέληξε. Ο οδηγός φαίνεται πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και το αμαξί τούμπαρε.

Στο σημείο του ατυχήματος έφθασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Search