ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες πραγματοποίησε η "Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών"

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Τετάρτη 7/3/2018,στις 7.00 το απόγευμα, το ενοριακό κέντρο του Αγ. Νικολάου Πατρών, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ κ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ <<ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>>. για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

     Μία πραγματικά ωραία εκδήλωση, με πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα. Ως οικοδεσπότης, ο πρόεδρος της Στέγης κος Φραντζής Παναγιώτης άνοιξε την βραδιά καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια έγινε διάλεξη από την προϊσταμένη της καρδιολογικής μονάδας του ΠΓΝ Πατρών κα Μαλαμή Δήμητρα με θέμα <Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ>.

       Πολύ σύντομα η Στέγη θα αποκτήσει δική της Τράπεζα Αίματος, γι αυτό τον λόγο η κυρία Παπαβραμοπούλου Ανθή επισκέπτρια υγείας από το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΓΝ Πατρών ενημέρωσε για την αξία της δωρεάς αίματος.

      Το Δ.Σ. της Στέγης αποφάσισε στη φετινή γιορτή να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε Γυναίκες της πόλης μας που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους και έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας. Οι κυρίες που τιμήθηκαν ήταν *Οι Εθελόντριες Νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ. *Η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠΓΝ Πατρών κα Φιλντισένιου Παρασκευή *Η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου -Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου, κα Πατακιάρα Γεωργία. Η πρόεδρος του συλλόγου *ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ,κα Κολυπέρα Λιολιώ. *Η επιχειρηματίας κα Βελτσίστα Κατερίνα. Η εκδήλωση έκλεισε με πολλά γλυκίσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της Στέγης.

 

Search