ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συμβολική διαμαρτυρία στη μνήμη του Χρήστου Νταβλούρου στον Κόμβο της Περιβόλας- ΦΩΤΟ

12.15

Απέκλεισαν το δρόμο λίγο μετά το κόμβο της Περιβόλας οι κάτοικοι . Ο αποκλεισμός ήταν  συμβολικός και διήρκησε περίπου 15 λεπτά.

Μάλιστα οι κάτοικοι μάζεψαν υπογραφές τις οποίες θα διαβιβάσουν στους αρμόδιους φορεις διεκδικώντας την ανακατασκευή του δρόμου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12.00

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής της Περιβόλας. Ζητούν να γίνουν παρεμμβάσεις σήμανσης διαγραμμίσεωνκαι πολλές άλλες στο σημείο όπου έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα. Πιο πρόσφατο το προηγούμενο Σάββατο , ο θάνατος από τροχαίο του 22χρονου Χρήστου Νταβλούρου.

ΝΕΟΤΕΡΑ 11.00

Αυτή την ώρα περίπου 50 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο ύψος του κόμβου "Καρφούρ" και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αστυνομία προκειμένου να κλείσουν συμβολικά για 15 λεπτά τον δρόμο.

 

Ειρηνική διαμαρτυρία  στη μνήμη του αδικοχαμένου Χρήστου Νταβλούρου, ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Περιβόλας. Πρόκειται για τον νεαρό  που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή.
Οι κάτοικοι θα προχωρησουν σήμερα   σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αριστοτέλους . Στοχος τους να διαμαρτυρηθούν για την επικινδυνότητα του δρόμου.

 

Search