ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεκόπη το πρωτάθλημα μετά τα έκτροπα Σαββίδη(VIDEO)

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα έχουμε συναντήσεις με φορείς ποδοσφαίρου. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με UEFA» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

Η κυβέρνηση εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει μεγαλες μάχες για να εξυγιάνει τον πολύπαθοχώρο του ποδοσφαίρου δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος.

Υπό αυτό το πρόσμα αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα, τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσουμε επαφές με την ομοσπονδία.  Το πρωτάθλημα  δεν θα ξαναξεκινήσει αν δεν υπάρξει σαφές πλαίσιο.

Τις επόμενες ώρες θα κάνουμε κι άλλες ανακοινώσεις.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον υφυπουργό προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ, Βασιλειάδης είχε από το βράδυ της Κυριακής προειδεάσει για εξελίξεις στο πρωτάθλημα δηλώνοντας ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

 

Search