ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Οικογενειακή τραγωδία στο τροχαίο στη σήραγγα της Περιμετρικής - Κινδύνευσε βρέφος (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 17.35

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα είχαμε στο σημερινό θανατηφόρο ατύχημα στην περιμετρική Ναυπάκτου. Οδηγός ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει άλλο ΙΧ αγροτικό στο τούνελ της Περιμετρικής και είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ στο αυτοκίνητό του βρισκόταν η γυναίκα και το μωρό τους, ηλικίας ενάμιση έτους.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με το "npress.gr" μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου και χειρουργήθηκε στο χέρι της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, χωρίς όμως ευτυχώς κάποιον τραυματισμό.

Το ΙΧ αγροτικό που ακλουθούσε, προσέκρουσε και αυτό στα δύο οχήματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο επιβατών, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους.

Αρχική Ενημέρωση 12.22

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη σήραγγα της περιμετρικής στο ύψος του Ξηροπηγάδου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα,ένα τζίπ,ένα ιχ.αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.Από τη σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων υπάρχει ένας νεκρός,3 τραυματίες και ένα επίσης τραυματισμένο βρέφος το οποίο δεν φαίνεται να κινδυνεύει η υγεία του.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και δύναμη της τροχαίας Ναυπάκτου προκειμένου να ανακατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων αφού η περιμετρική παραμένει κλειστή

Να σημειωθεί ότι η σήραγγα του Ξηροπηγάδου στην περιμετρική είναι διπλής κατεύθυνσης.

Search