ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλεντζώτη για διάνοιξη Κανακάρη: Θλίβομαι για την αποτυχία της έρημης πόλης μας(ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μία φορά δικαιώνεται σε όσα είχε προ ετών υποστηρίξει για το μείζον ζήτημα της διάνοιξης της Κανακάρη, η πρώην Αντιδήμαρχος Πάτρας Λένα Καλεντζώτη, η οποία με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση στο facebook του τέως αντιδημάρχου Αλέξη Σκαρμέα για την αποτυχία της διάνοιξης της Κανακάρη, εξεπέλυσε μομφή κατά συγκεκριμένων προσώπων για το έργο και σημείωσε ότι "δεν απέτυχε η διάνοιξη, αλλά το πολιτικό πρόσωπο που σε "περίλαμπρη" περίοδο ΑΧΤΑΡΜΑ, έκανε σημαία του το ρητό "το γινάτι βγάνει, μάτι"..

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Καλεντζώτη:

"Δεν απέτυχε η διανοιξη της Κανακαρη, Αλέξη μου, και εσυ γνωριζεις καλα οτι εγω τουλαχιστον δικαιουμαι, να ομιλω !! Απετυχε το πολιτικο προσωπικο της πολης σε "περιλαμπρη" περιοδο ΑΧΤΑΡΜΑ, που εκανε σημαια του το ρητο "το γινατι βγανει, ματι"..βεβαια το δικο μου ηθελαν οι αφελεις να βγαλουν, αλλα ΦΕΥ, εβγαλαν της πολης. Και ακομα απετυχε ο τεχνικος κοσμος της πολης, υπαλληλοι, μελετητες κλπ...αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ, ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗς ΕΡΗΜΗΣ ΠΟΛΗς ΜΑΣ ...και ειναι κριμα , γιατι το εργο 3 Δημαρχων, Αναθεση απο Φλωρατο, συνεχεια απο Καραβολα και Φουρα, το ...τερματισε στραβα..ενας 4ος ακατανομαστος ...Τα πρακτικα του Δημοτικου Συμβουλιου...ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟς Μαρτυρας !!! καλο απογευμα

σο για την επιστημη, προφανως ειναι για να υπηρετει την στραβη πραγματικοτητα, σε όλους τους τομεις, π.χ. στην Ιατρική , αλλα και στα τεχνικα. Δεν φταινε οι υψομετρικες διαφορες στην οδο, η ταραχη εν κρανιω, η εμπαθεια, η ασχετοσυνη και η αμετροεπεια ευθυνονται. Οταν οι ασχετοι και εμπαθεις ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, και εκαναν το δικο τους, με το γελοιο θεαμα που ολοι βλεπουμε. Η δε σχετική ερωτηση για την τεχνικη λυση, ειχε προκληθει επι δημαρχιας ΦΟΥΡΑ. Ετσι για την ιστορια !

Αληθεια , την μελετη για τους φωτεινους σηματοδοτες, και την αντιδρομηση κλπ, ποιος την εχει αναλαβει, ποσα πηρε ???? πότε ανατεθηκε ????"

Search