ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτος ο ληστής του Λυκαβηττού

Θρίλερ θυμίζει υπόθεση που έχει έρθει στο φως για έναν αμίλητο ληστή που χτυπά και κλέβει γυναίκες στην περιοχή του Λυκαβηττού. Δυο γυναίκες έχουν καταγγείλει στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δέχτηκαν επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος χωρίς να πει το παραμικρό, τις πλησίασε, τις χτύπησε βάναυσα, τους πήρε τις τσάντες και εξαφανίστηκε.

Η Αστυνομία συνέδεσε τα περιστατικά, καταλήγοντας ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη, λόγω της μεθόδου του: να παραμένει αμίλητος ενώ καταφέρνει βίαια χτυπήματα στα θύματά του, τα οποία ήταν και στις δυο περιπτώσεις (που έχουν καταγγελθεί) γυναίκες.

Επιπλέον, και οι δυο επιθέσεις έλαβαν χώρα στο ίδιο σταυροδρόμι, των οδών Αγίου Ισιδώρου και Δαφνομήλης, κοντά στον Περιφερειακό Λυκαβηττού.

Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, πλησιάζει πισώπλατα τα θύματά του και αφού τα ρίξει στο έδαφος τα γρονθοκοπεί.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» τη συγκεκριμένη περιοχή του Λυκαβηττού κάθε βράδυ προσπαθώντας να εντοπίσουν τον αμίλητο και βίαιο ληστή, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν έντρομοι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η τελευταία επίθεση του έγινε το βράδυ της Τετάρτης με θύμα μια 72χρονη γυναίκα. «Του έλεγα ότι δεν είχα χρήματα και τον εκλιπαρούσα να αφήσει την τσάντα μου. Με κλοτσούσε με μανία και χωρίς έλεος στην κοιλιά. Άφησα την τσάντα όταν τελικά παρέλυσα από το ξύλο. Έχω ένα μεγάλο αιμάτωμα...» αναφέρει η 72χρονη.

Search