ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ανανεώνει τις συνεργασίες του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ακολουθώντας τη βασική αρχή του για σταθερές συνεργασίες με  έμπειρους συνεργάτες, που διακατέχονται από παιδαγωγικές αρχές και αξιολογώντας θετικά την μέχρι σήμερα προσφορά τους, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του 

με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Πετοσφαίρισης, καθηγητή φυσικής αγωγής ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ που θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος όλων των Ανδρικών Τμημάτων του Συλλόγου και 

με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας ΛΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ που θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη όλων των Γυναικείων Τμημάτων του Συλλόγου. 

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του σε μια χρονική στιγμή που συνδυάζεται με την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας, προκειμένου οι αθλητές να γνωρίζουν τους προπονητές με τους οποίους θα δουλέψουν για όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις απομένουν, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Στο πλαίσιο αυτό τίθενται και οι στόχοι της ανάπτυξης. Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, έπειτα από την ανάπτυξη όλων των Ανδρικών Τμημάτων,  κάνει ένα επιπλέον βήμα και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία Τμήματος Γυναικών με το οποίο θα κατέλθει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε στο χώρο του Βόλεϊ και συνεχίζεται με συνέπεια ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ έχει πολύτιμους συνεργάτες τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, τους οποίους αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια. Τιμητικά αναθέτει καθήκοντα εφόρων των αντιστοίχων τμημάτων, σε δυο δραστήρια μέλη του Συλλόγου, πρώην αθλητές Βόλεϊ τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ και την ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑΚΗ, έχοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα που τόσο αγαπούν. 

Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ χαιρετίζει την είσοδο του αθλητισμού στην ψηφιακή εποχή. Ως αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αναπτύσσει το άθλημα της Πετοσφαίρισης και έχοντας όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις καταχωρήθηκε ήδη στην πλατφόρμα του "Μητρώου Αθλητικών Σωματείων".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύφεση 9% για την ελληνική οικονομία το 2020, εκτιμά η Κομισιόν στο πλαίσιο των εαρινών προβλέψεων, ενώ το 2021 το ελληνικό ΑΕΠ αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 6%.   Ειδικότερα, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Mybusiness support μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να αποδεχθούν τα ποσά της επιστρεπτέας προκαταβολής που τους έχουν εγ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το ρεκόρ των 457.000 αιτήσεων δικαιούχων για το ενισχυμένο και διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στοπ στις μεταθέσεις στα νησιά ζητούν οι λιμενικοί της Πάτρας με ανακοίνωσή τους: «Με το άνοιγμα των συνόρων την 01-07-2020 στην διακίνηση των επιβατών, το προσωπικό του Κ.Λ ΠΑΤΡΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στοπ στις μεταθέσεις στα νησιά ζητούν οι λιμενικοί της Πάτρας με ανακοίνωσή τους: «Με το άνοιγμα των συνόρων την 01-07-2020 στην διακίνηση των επιβατών, το προσωπικό του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ επιφορτίστηκε με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα.   Το τροχαίο σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» επισκέφτηκε το Ακταίο, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αρμοδίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search