ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο κορωνοϊός κάνει… ελληνικό τον τελικό του FA Cup

Για την πρώτη του Αυγούστου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου στην Αγγλία. Ένα παιχνίδι γιορτή για την πιο ιστορική διοργάνωση του ποδοσφαίρου που φέτος όμως κινδυνεύει να μην θυμίζει σε τίποτα τους τελικούς του παρελθόντος εξαιτίας του κορωνοϊού που… αδειάζει τα γήπεδα.

 

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσιεύματα από το Νησί, υπάρχουν σκέψεις για διεξαγωγή του τελικού με ένα μικρό ποσοστό κόσμου στις κερκίδες του «Γουέμπλεϊ» εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση που θα υπάρχει εκείνη την περίοδο με την πανδημία.

 

Συγκεκριμένα, αν ο ρυθμός μετάδοσης του ιού, δηλαδή το R0 πέσει κάτω από το 0,5 (δηλαδή η δυνατότητα του καθενός να μεταδώσει τον ιο σε άλλους), τότε ίσως καταστεί δυνατό να υπάρξει κόσμος τις κερκίδες, περίπου 20.000 συνολικά, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις.

 

Κάτι που αν πραγματοποιηθεί θα δημιουργήσει βέβαια μια εικόνα που θα παραπέμπει περισσότερο σε ελληνικό τελικό Κυπέλλου όπου περισσότερα είναι τα άδεια καθίσματα στις κερκίδες παρά οι οπαδοί. Κατ’ ανάγκην βέβαια (αν συμβεί), λόγω του ιού και όχι λόγω των θερμοκέφαλων, όπως συμβαίνει στη χώρα μας.

 

Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα προσιδιάζει ακόμη περισσότερο με τα ελληνικά δεδομένα, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει συχνό φαινόμενο οι τελικοί χωρίς κόσμο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Λαιμητόμος» για τους υποψήφιους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων  αποδείχτηκαν τα μαθήματα των Μαθηματικών και της Ιστορίας, καθώς ένας στους δύο μαθητές έγραψε κάτω από την βάσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε Αθηναίος πολίτης και ζητάει  να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία η κοινή υπουργική απόφαση γι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

"Λυπηρή" χαρακτήρισε την απόφαση για την Αγιά Σοφιά, με ανακοίνωσή του, ο Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ.   Ο κ. Μπορέλ ανέφερε ότι "η Αγία Σοφία έχε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.   "Ἡ ἀπόφαση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την επιτυχία του στις φετινές πανελλήνιες μίλησε ο Γιώργος Κατσαλάς ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια. Όπως είπε πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τεστ κοπώσεως χωρίς κλιματισμό και με ανεμιστήρα που υπολειτουργεί. Σε συνθήκες σάουνας ασφαλισμένοι περιμένουν έξω από το μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο οδοντιατρείο ο ιδρώτας των ασφαλισμένων να τ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search