ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Σ. Οφρυδόπουλος από την Παναχαϊκή

Οριστικά παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καθώς πριν από λίγη ώρα πάρθηκε απόφαση από την διοίκηση πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Έλληνα προπονητή.

 

Μάλιστα όπως διαρρέεται από την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ,  η διοίκηση έχει ενημερώσει ήδη και τον Οφρυδόπουλο για την απόφαση της  που είναι οριστική καθώς στη κρίσιμη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή ανάμνεσα στους δυο άνδρες δεν υπήρξε συμφωνία. 

 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σύντομα θα γίνει και επαφή ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Οφρυδόπουλο προκειμένου να ταχτοποιηθούν τα διαδικαστικά  και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

 

Πλέον από σήμερα η κοκκινόμαυρη ομάδα ψάχνει άλλο προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και αναμένουμε εξελίξεις. 

Πηγή Gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν στην ουσία, να κλείσει ο Δήμος, να σταματήσει η λειτουργικότητα της πόλης, να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

   Ένας 36χρονος Βραζιλιάνος είναι πιθανώς ο πρώτος παγκοσμίως που απαλλάχθηκε τελείως από τον ιό HIV του AIDS μετά από θεραπεία μόνο με ένα ισχυρό πειραματικό «κοκτέιλ» αντι-ιικώ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Επιδείνωση εμφανίζει το επιδημιολογικό φορτίο κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες στην Αλβανία όπου έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των εκείνων που εισήχθησαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Αιγίου, απ' όπου σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν στην ουσία, να κλείσει ο Δήμος, να σταματήσει η λειτουργικότητα της πόλης, να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη βήμα για την ανάπτυξη του Λιμένα Πατρών έγινε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του δικαιώματος της διαχείρισης και λειτουργίας των υποδομών και υπηρεσιών υδατοδρομίου. Τη σύμ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search