ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απεβίωσε ο θρυλικός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου

Ο Αμερικανός σπρίντερ Μπόμπι Μόροου, κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1956 στη Μελβούρνη, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (30/5) σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η World Athletics.

 

Ο Μόροου είχε πανηγυρίσει το χρυσό στα 100μ και 200μ, ενώ είχε εξασφαλίσει τη νίκη των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4x100μ, στην οποία έκαναν και παγκόσμιο ρεκόρ. Παράλληλα, μαζί με τους Τζέσε Όουενς, Καρλ Λιούις και Γιουσέιν Μπολτ είναι οι μοναδικοί σπρίντερ που έχουν κατακτήσει τις τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες σε μία Ολυμπιάδα.

 

Το 1956 το «Sports Illustrated» τον είχε ανακηρύξει «Αθλητή της Χρονιάς», ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε 11 επικυρωμένα παγκόσμια ρεκόρ.

 

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μόροου πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Σαν Μπενίτο του Τέξας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερα: Έληξε σύμφωνα με πληροφορίες η κατάληψη στο γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, έπειτα από περίπου 4 ώρες. Πρώτη ενημέρωση: Αναστάτωση επικρατεί στο Πανεπιστήμι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search