ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έληξε ο όρος αποχώρησης του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε παρήλθε η διορία που είχε ο Λιονέλ Μέσι να δηλώσει ότι θα ήθελε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι...

Σύμφωνα με το ESPN, ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» συνεχίζει κανονικά στην ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2021, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ αυτήν τη στιγμή και τον δεσμεύει με το κλαμπ της Καταλονίας.

Πάντως, ο όρος με τον οποίο ο Μέσι θα μπορούσε να βρει τρόπο διαφυγής με ελεύθερη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι αν το επιθυμούσε και αισθανόταν ότι δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο στο «Καμπ Νόου», πλέον έχει λήξει, καθώς η διορία του παρήλθε.

Πηγή: gazzetta.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν στην ουσία, να κλείσει ο Δήμος, να σταματήσει η λειτουργικότητα της πόλης, να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

   Ένας 36χρονος Βραζιλιάνος είναι πιθανώς ο πρώτος παγκοσμίως που απαλλάχθηκε τελείως από τον ιό HIV του AIDS μετά από θεραπεία μόνο με ένα ισχυρό πειραματικό «κοκτέιλ» αντι-ιικώ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Επιδείνωση εμφανίζει το επιδημιολογικό φορτίο κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες στην Αλβανία όπου έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των εκείνων που εισήχθησαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Αιγίου, απ' όπου σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν στην ουσία, να κλείσει ο Δήμος, να σταματήσει η λειτουργικότητα της πόλης, να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμη βήμα για την ανάπτυξη του Λιμένα Πατρών έγινε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του δικαιώματος της διαχείρισης και λειτουργίας των υποδομών και υπηρεσιών υδατοδρομίου. Τη σύμ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search