ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΝΟΠ ξεκινά σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

Από την στιγμή που έπεσε -λόγω της πανδημίας- η αυλαία για την ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία δεν θα αγωνιστεί πάλι φέτος, η διοίκηση του ομίλου ξεκινά σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 
Οι πληροφορίες λένε πως οι υπεύθυνοι του κάθε τμήματος θα ξεκινήσουν τις επαφές με τους προπονητές αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και να μην ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι σχετικά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ωστόσο στο ΝΟΠ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν σύντομα στον σχεδιασμό τους και δεν θα αργήσουν να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο ΝΟΠ έκανε γνωστό πως με βάση την τελευταία απόφαση της Γ.Γ.Α. αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για την άσκηση και την χρήση των αθλητικών χώρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ειδικότερα όσον αφορά το Κολυμβητήριο «Επ. Πετραλιάς» του ΝΟΠ, κάτω από τις προϋποθέσεις τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, από τις 02/06 επεκτείνεται η πρόσβαση και επιτρέπεται η άσκηση στις εξής κατηγορίες:

    σε παιδιά κάτω των 13 ετών, που έχουν αθλητικό δελτίο στον Όμιλο (προαγωνιστικές ομάδες κολύμβησης και υποδομές πόλο)
    σε παιδιά των σχολών εκμάθησης κολύμβησης
    σε ομάδες πολιτών για κοινά προγράμματα (υδρογυμναστική)

Σχετικά με την σχεδιαζόμενη υλοποίηση του προγράμματος καλοκαιρινών δραστηριοτήτων «Αστερίας-Καλοκαίρι στην πόλη» θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος συνεχίζουν οι ομάδες του NBA, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας.Συγκεκριμένα, τα πρώτα ματς θα γίνουν στ . . .
LIFE STYLE

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα είναι παραγωγός ενός νέου σόου γνωριμιών για το Lifetime με τίτλο «Swipe Swap».Η ITV Entertainment, η οποία έχει την παραγωγή των σειρών «Love Island», «Qu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο και η σχολή προπονητών για το UEFA C΄ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Από 21 έως 25/7/2020 θα πραγματοποιηθεί η α΄ φάση σχολής προπονητών UEFA-C στην Πάτρα, σύμφων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Κάθε χρόνο κατά μῆνα Ἰούλιο (πρῶτο Σαββατοκύριακο) τελοῦνται λαμπρές ἑορταστικές ἐκδηλώσεις, στήν Ζουμπάτα Πατρῶν, γενέτειρα τοῦ Ἐθνομάρτυρος Ἱεράρχου Γρηγορίου Δέρκων, ὁ ὁποῖος τό 1821, κρεμάστηκε ἀ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην Πατρών Πύργου στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής.   Eυτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, προκλήθηκαν μόνο κάποιες υλικές ζημιές στο όχημα.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΔυτικής Ελλάδας σε θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτώνΗ Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύεισυνολι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search