ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποφάσισαν επανέναρξη στις 29 Ιουνίου στην Super League 2

Την απόφαση να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα στις 29 Ιουνίου, πήραν τα μέλη της Super League 2 στο σημερινό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι έπεσαν αρκετές ημερομηνίες από διαφορετικές πλευρές, ωστόσο τελικά συμφωνήθηκε αυτή της 29ης του μήνα. Χανιά και Λεβαδειακός ήταν από τις ομάδες που ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα νωρίτερα, στις 22 Ιουνίου, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης στις 5 Ιουλίου. Ο Πλατανιάς από την μεριά του ήθελε οριστική διακοπή, αλλά το αίτημά του μειοψήφισε.
Κάπως έτσι, οι ομάδες πλέον αρχίζουν τις προπονήσεις τους και τα τεστ, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της κυβέρνησης και βάζουν πλώρη για επανεκκίνηση. Βέβαια, επειδή η ημερομηνία για το restart έχει πάει αρκετά πίσω, αλλά φαντάζει δύσκολο τελικά να μην έχουμε σέντρα. Με την Super League 2, πάντως, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της Super League 2 με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την ΕΠΟ. Φυσικά, θα τα πούνε και με την ΕΡΤ για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τα χρήματα που εκκρεμούν να λάβουν οι ομάδες, με δύο δόσεις να απομένουν.

ΠΗΓΗ: spotfm.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μετά την προχωρημένη ηλικία, η σχιζοφρένεια είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για θάνατο από Covid-19, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε πιστοί στη διαφάνεια, την επιστημονική τεκμηρίωση και την αλήθεια» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία και τους εμβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για το πως αναμένεται να εξελιχθεί η πανδημία στη χώρα μας, μίλησε στο MEGA, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η σημερινή (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021) συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πύργου παραπέμπεται σε δίκη  για ελεγχόμενες λέξεις (εξύβριση) σε βάρος εργαζόμενης του δήμου Πύργου ο πρ. αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search