ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Νικ Καλάθης στην Μπαρτσελόνα

Η μεταγραφή του Νικ Καλάθη στη Μπαρτσελόνα είναι πλέον γεγονός, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν τον Έλληνα γκαρντ για 3 χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα με αυτή την προσθήκη στην περιφέρεια ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται πανίσχυρη.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νικ Καλάθη για τα επόμενα τρία χρόνια (μέχρι το 2023), μια κίνηση που ήταν γνωστή εδώ και μέρες και απέμενε μόνο η επισημοποίηση.

Ο διεθνής γκαρντ και κορυφαίος πασέρ στη Euroleague τα τελευταία χρόνια, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά το 2015 και συνεχίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ισπανία.

Ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού έπαιξε 28 ματς στη Euroleague φέτος και μέτρησε 13.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 9.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα. Ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης τόσο το 2018, όσο και το 2019.

Στη Βαρκελώνη θα βρει τον Σάρας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους πράσινους και μαζί θέλουν να πανηγυρίζουν ξανά τίτλους και μεγάλες στιγμές

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search