ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται η 31η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2020

Μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού και το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών/αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών εργάζεται στην κατεύθυνση της επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων του και τη σταδιακή επάνοδο στην αγωνιστική καθημερινότητά του.

Στην προσπάθεια αυτή ιδιαίτερη αξία έχει η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου, μια διοργάνωση που προβάλλει ιδιαίτερα τον τόπο μας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην τουριστική αλλά και αθλητική προβολή του. Πρόκειται για έναν ετήσιο Ιστιοπλοϊκό αγώνα, που οργανώνεται στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Σε μία ιδιαίτερη εποχή με περιορισμούς, δυσκολίες, με υγειονομικά πρωτόκολλα, οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εργάζονται στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις αθλητικές δραστηριότητες της ανοικτής θάλασσας, οργανώνοντας με επιτυχία τον πρώτο αγώνα για φέτος, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προετοιμάζεται συστηματικά για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.

Η Οργανωτική επιτροπή της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει τη φετινή διοργάνωση η οποία θα είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία και τις οδηγίες που διέπουν τις αθλητικές διοργανώσεις με βάση τα μέτρα προστασίας έναντι της λοίμωξης COVID-19. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις αλλά και τους περιορισμούς που εισάγουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της λοίμωξης COVID-19, επανασχεδιάστηκε η διαδρομή αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 31/7 και Σάββατο 1/8, Υποδοχή και Έλεγχος Καταμετρήσεων

Κυριακή 2/8, Περίπλους Σημαντήρων στον Πατραϊκό, 25 ΝΜ

Δευτέρα 3/8, Ελεύθερη ημέρα

Τρίτη 4/8, Πάτρα - Μεσολόγγι, 30 ΝΜ

Τετάρτη 5/8, Οξιά - Λευκάδα, 45 ΝΜ

Πέμπτη 6/8, Ελεύθερη ημέρα

Παρασκευή 7/8, Λευκάδα - Πρέβεζα, 30 ΝΜ

Σάββατο 8/8, Πρέβεζα, Απονομές - τελετή λήξης

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Ο Όμιλος, η Πάτρα αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη την παρουσία στη θάλασσα των σκαφών ανοικτής θάλασσας, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για την περιοχή μας και μετά από μια μακρά περίοδο εγκλεισμού.

Ακολουθούμε τους υγειονομικούς κανόνες, παραμένουμε ασφαλείς, επιστρέφουμε δυνατοί σε αυτό που αγαπάμε".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΤΕΦ, Μηχανικών Η/Υ, Μαθηματικού, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΕΥΠ και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών, με βάση και τη σύσκεψη των Φοιτητικών . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

    * Ο Γιάννης Μαντζελόπουλος είναι πρώην αντιπρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας. 200 χρόνια από την 26η Ιανουαρίου 1821! Από την «Μυστική Συνέλευση τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση του σωματείου Ιπποκράτης:      ΠΕΜΠΤΗ  28  ΓΕΝΑΡΗ  2021   Πανελλαδική Ημέρα Δράσης της ΠΟΕΔΗΝ                 για την ΥΓΕΙΑ και την ΠΡΟΝΟΙΑ Συναδέλφισσες και Συνάδελ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού σε δημοτικά σχολεία της Πάτρας. Μετά το 58ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Κύπρου και το 10 στην οδό Κορίνθου, νέο κρούσμα εντοπίστηκε στο 26ο Δημοτικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΤΕΦ, Μηχανικών Η/Υ, Μαθηματικού, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΕΥΠ και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών, με βάση και τη σύσκεψη των Φοιτητικών Συλλόγων που πραγμα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ενδεχόμενο να έχει φύγει για την Αλβανία ο 26χρονος  που φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο Μάριο Μετάι, που μετά από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή, εξετάζει η αστυνομία.   Η αστυνομία έχε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι ικανοποιημένη η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου με τους ρυθμούς που προχωράει η διαδικασία των εμβολιασμών στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και της Πάτρας. Σε δημόσια τ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search