ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται η 31η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2020

Μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού και το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών/αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών εργάζεται στην κατεύθυνση της επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων του και τη σταδιακή επάνοδο στην αγωνιστική καθημερινότητά του.

Στην προσπάθεια αυτή ιδιαίτερη αξία έχει η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου, μια διοργάνωση που προβάλλει ιδιαίτερα τον τόπο μας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην τουριστική αλλά και αθλητική προβολή του. Πρόκειται για έναν ετήσιο Ιστιοπλοϊκό αγώνα, που οργανώνεται στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Σε μία ιδιαίτερη εποχή με περιορισμούς, δυσκολίες, με υγειονομικά πρωτόκολλα, οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εργάζονται στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις αθλητικές δραστηριότητες της ανοικτής θάλασσας, οργανώνοντας με επιτυχία τον πρώτο αγώνα για φέτος, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προετοιμάζεται συστηματικά για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.

Η Οργανωτική επιτροπή της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει τη φετινή διοργάνωση η οποία θα είναι ενταγμένη στη φιλοσοφία και τις οδηγίες που διέπουν τις αθλητικές διοργανώσεις με βάση τα μέτρα προστασίας έναντι της λοίμωξης COVID-19. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις αλλά και τους περιορισμούς που εισάγουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της λοίμωξης COVID-19, επανασχεδιάστηκε η διαδρομή αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 31/7 και Σάββατο 1/8, Υποδοχή και Έλεγχος Καταμετρήσεων

Κυριακή 2/8, Περίπλους Σημαντήρων στον Πατραϊκό, 25 ΝΜ

Δευτέρα 3/8, Ελεύθερη ημέρα

Τρίτη 4/8, Πάτρα - Μεσολόγγι, 30 ΝΜ

Τετάρτη 5/8, Οξιά - Λευκάδα, 45 ΝΜ

Πέμπτη 6/8, Ελεύθερη ημέρα

Παρασκευή 7/8, Λευκάδα - Πρέβεζα, 30 ΝΜ

Σάββατο 8/8, Πρέβεζα, Απονομές - τελετή λήξης

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Ο Όμιλος, η Πάτρα αλλά και η ευρύτερη περιοχή έχει ανάγκη την παρουσία στη θάλασσα των σκαφών ανοικτής θάλασσας, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για την περιοχή μας και μετά από μια μακρά περίοδο εγκλεισμού.

Ακολουθούμε τους υγειονομικούς κανόνες, παραμένουμε ασφαλείς, επιστρέφουμε δυνατοί σε αυτό που αγαπάμε".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 6.257 έφθασαν οι αιτήσεις από πληττόμενους δανειολήπτες, για την επιδότηση του δανείου τους στην πρώτη κατοικία, κάτι που αναδεικνύει την επιτυχία του προγράμματος «Γέφυρα», σύμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του δ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη νέα εφαρμογή για τα άυλα παραπεμπτικά ιατρικών εξετάσεων, που στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την απλοποίηση των διαδικασιών παρουσίασαν σήμερα στον Πρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  Στην Επίδαυρο «πετούν» την Παρασκευή 7 και το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Αυγούστου οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος καθώς με αφορμή την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους κλειστούς χώρους, χαρακτηρίζει τη μάσκα ως «εργαλείο του διαβόλου» και προτρέπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμί, με τη μασκούλα μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χρονικά διαστήματα κα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search