ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Formula 1: Ανετη νίκη για Χάμιλτον στην Στύρια

Aνετη νίκη πραγματοποίησε ο Λιούις Χάμιλτον στη Στύρια της Αυστρίας, όπου μαζί με τον Βάλτερι Μπότας έκαναν το 1-2 για τη Mercedes στο δεύτερο Γκραν Πριν της Formula 1.

Ο Βρετανός κατάφερε να ξορκίσει τα… φαντάσματα και να πάρει την πρώτη του νίκη στην Αυστρία μετά το 2016, αλλά και την παρθενική της φετινής σεζόν. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε από την πρώτη θέση και δεν έπεσε ποτέ από αυτή κάνοντας μια μεγάλη… βόλτα. Πήρε έτσι το αίμα του πίσω για την 4η θέση του πρώτου Γκραν Πρι της χρονιάς που είχε γίνει ξανά στην Αυστρία.

Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing την… πάτησε από τον Βάλτερι Μπότας, ο οποίος τον προσπέρασε τέσσερις γύρους πριν το φινάλε και του έκλεψε την δεύτερη θέση, με τους δυο τους να συμπληρώνουν το πόντιουμ. Ο Άλμπον τερμάτισε τέταρτος, με τον Νόρις να κάνει μυθικό τελευταίο γύρο και να τερματίζει πέμπτος από όγδοος, προσπερνώντας Ρικιάρντο, Στρολ και Πέρεθ, τον τελευταίο δε στην τελευταία στροφή.

Τραγωδία για την Ferrari, που εγκατέλειψαν στο ξεκίνημα του Γκραν Πρι όταν ο Σαρλ Λεκλέρκ πήγε σε κλειστή στροφή και χωρίς να έχει χώρο να ξεπεράσει τον ομόσταυλό του Σεμπάστιαν Φέτελ, να τον χτυπάει και αμφότεροι να αποχωρούν!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», πέντε αλλοδαποί, ηλικία 25, 27, 45, 57 και 62 ετών, για παράβασ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναλυτική ανακοίνωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο εξέδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. «Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search