ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία προπόνηση θα βγει η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει off στους παίκτες του Ολυμπιακού για την Δευτέρα και έτσι αποστολή για τον ΟΦΗ θα βγει μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Όπως προκύπτει από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ο Μαρτίνς, περιμένει τους παίκτες  σήμερα το πρωί για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Την ίδια ώρα στο ΟΦΗ, ο Χουάν Νέιρα συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και δεν θα είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη, ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Κρητικών Χουάν Νέιρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στα πλέι οφ οι ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα επιλογής για να δηλώσουν τους παίκτες τους σε ποιο ματς θα εκτίσουν, έτσι αναγκαστικά ο Νέιρα θα απουσιάσει από το αυριανό ματς με τους πρωταθλητές.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης (28/3) η Β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search