ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: Προέχει η άδεια του γηπέδου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ερασιτεχνική Παναχαϊκή η οποία έκανε γνωστό  πως αυτή την χρονική περίοδο προέχει  να εκδοθεί άδεια του γηπέδου και στη συνέχεια να εφαρμοστεί η σύμβαση με την ΠΑΕ.

Ακολουθεί παρακάτω η επίσημη θέση της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης αναφορικά με τα ζητήματα σύμβασης με την Π.Α.Ε. και έκδοσης της άδειας της Αγυιάς.

Η σύμβαση μεταξύ Π.Α.Ε. και Ερασιτεχνικής θα εφαρμοστεί από Σεπτέμβριο, αφού επεξεργαστούν και διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες παραγράφων, που θα συζητηθούν ενδελεχώς από το επόμενο Δ.Σ.

Αυτό που προέχει τώρα είναι η έκδοση της άδειας του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Αγυιάς διότι λήγει η παρούσα τον Αύγουστο και πρέπει να ανανεωθεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποιείται η επιθυμία παρά πολλών μελών του για επανεργοποίηση και λειτου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2020-2021 για εγγραφές παιδιών στο Σταθμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου, καθώς και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, κατά το . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθησή μου ότι ζούμε σε μια χώρα που χωρίζεται σε πολίτες και δημόσιους υπαλλήλους, ξεκίνησα τη μέρα μου πηγαίνοντας το πρωί στο φούρνο για ψωμί, με τη μασκούλα μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αγωνία της ανεύρεσης αίματος ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια μετάγγισή τους ζουν 200 ασθενείς της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ. Πρόβλημα που προκύπτει σε τακτά χρονικά διαστήματα κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για την ορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, χαρακτήρισε ο καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος.  Ο κ. Γώγος εξήγη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search