ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουκετο στην Αγυιά για την επανασπορά του γηπέδου

  Τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην Αγυιά για την Παναχαΐκή το Σάββατο με την ΑΕ Καραϊσκάκης καθώς σήμερα αποφασίστηκε να κλείσει το γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή και την επόμενη μέρα να ξεκινήσει η επανασπορά του γηπέδου. Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι το πρωτάθλημα θα  ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και επειδή θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες τουλάχιστον για να είναι έτοιμο το χορτάρι αποφάσισαν να κλείσει αμέσως μετά το Σαββατιάτικο  φιλικό και να ανοίξει πάλι τις πύλες το γήπεδο στους αγώνες πρωταθλήματος. Αύριο στην ΠΑΕ περιμένουν απάντηση από το γήπεδο Πανεπιστημίου που έχει ζητηθεί για τις προπονήσεις, ενώ επικοινωνία έγινε και με την διοίκηση του Παμπελοποννησιακού για το Στάδιο.  Πρόθεση είναι να κλείσει και το γήπεδο της Οβρυάς σύντομα, για αυτό και αναζητείται άλλη λύση στο γηπεδικό για τις προπονήσεις της ομάδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στα εθνικά θέματα προχωράτε χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική. Αβουλος ο πρωθυπουργός σας, και ελπίζω όχι μοιραίος για τη χώρα. Προχωράτε με το βλέποντας και κάνοντας», . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικά και πόσοι είναι στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Αποφασίστε τι θέλετε για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα το ενισχύσετε; Θα το βοηθήσετε να πάει μπροστά ή θα το αφήσετε στην τύχη του;». Ηταν το βασικό ερώτημα που έθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search