ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Τραυματίστηκε αθλητής του ΠΟΠ σε αγώνα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη το Πρωτάθλημα δρόμου Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με περιορισμένο αριθμό αθλητών λόγω του ότι οι αγώνες έγιναν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου (λόγω κορονοιού) αλλά και εξαιτίας των εξόδων. Τις επιτυχίες των αθλητών μας επισκίασε το ατύχημα που είχε ο αθλητής μας στην κατηγορία Παίδων Αραγιάννης Γιώργος (πτώση σε κατηφόρα) με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης όπου και έγινε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην γνάθο. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Στην Τρίπολη πέρα των γονιών του αθλητή μας παρέμεινε και ο προπονητής Παύλος Χαλκιόπουλος.

 

Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης :

 

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 2ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ. 3ος ΔΟΥΒΕΤΖΙΔΗΣ Δ.

 

ΕΦΗΒΩΝ : 1ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΠΑΙΔΩΝ : 2ος ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

 

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της Αντοχής.

 

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 3ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ.

 

ΕΦΗΒΩΝ : 2ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

 

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 1ος ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ Α. 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΜΑΣΤΕΡ Α΄: 2ος ΜΕΤΣΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Στην ατομική χρονομέτρηση σύμφωνα με τα πρόχειρα αποτελέσματα ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Δ. στην κατηγορία ΜΓ ήταν 5ος και ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡ. στην κατηγορία ΜΒ 9ος. Αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από τους αγώνες ατομ. χρονομέτρησης και αντοχής.

Το Δ.Σ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για τις προσπάθειες που καταβάλουν στις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν και τους χορηγούς μας που βοηθούν με τον τρόπο τους ο καθένας. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - IDEAL BIKES - FIT & SHAPE - BIORACER - PROFI AL ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ - ΚΡΑΝΗ LAZER.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το τραγικό συμβάν έγινε στο 73,2 χλμ της παλαιός εθνικής οδού Κορίνθου-.Πατρών.   Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 22χρονος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια ξεχωριστή βραδιά κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
Image
Image

Search