ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους στην Αιγιάλεια

Συνεχείς παρεμβάσεις για την βελτίωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων αλλά και των θεατών αγωνισμάτων γίνονται από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στους αθλητικούς χώρους της Αιγιάλειας.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποκατάσταση σε φθορές και παρεμβάσεις στα γήπεδα Ροδιάς, Ζήριας, Αβύθου και Διακοπτού όπου αντικαταστάθηκαν παλαιά σίδερα στην περίφραξη, έγινε επιδιόρθωση σε κράσπεδα,και μια σειρά ακόμα άμεσων εργασιών που απαιτούνταν, στο γήπεδο 5Χ5 των Σελιανιτίκων άναψαν οι προβολείς μετά από περίπου μια πενταετία, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία του διαγωνισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 430.000€ για την Βελτίωση Αθλητικών

Εγκαταστάσεων Δ.Ε. ΑΙΓΙΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΙΓΕΙΡΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ & ΕΡΙΝΕΟΥ. «Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας μέσω συνεχούς βελτίωσης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και στο πλαίσιο αυτό οι βελτιώσεις από ιδίους πόρους του ΝΠΔΔ θα συνεχιστούν στα γήπεδα όπου απαιτείται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Αιγιάλειας» τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία κ ́.Παναγιώτης Ανδριόπουλος. Σε ότι αφορά την διαδικασία του διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού ο κ ́.Ανδριόπουλος σημειώνει: «Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του δήμου μας (Τεχνική Υπηρεσία και Τμήμα Προμηθειών) για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία με το ΝΠΔΔ ώστε να προχωρήσει η διενέργεια του διαγωνισμού που θα μας αλλάξει την όψη σε πέντε γήπεδα της Αιγιάλειας»

Να σημειωθεί ότι η Τεχνική Έκθεση της Μελέτης συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας, που κατέληξε στις τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό της προμήθειας μετά από διαλογική συζήτηση.

Τα προς προμήθεια είδη αφορούν τη μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα για τα γήπεδα Αβύθου και Αιγείρας και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα, αφορά το πρώτο τρίμηνο του '22», απάντησε σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, στον ρ.σ ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής του Κινήματος Αλλ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κομνηνός Γεώργιος Καραϊσκάκη Γεωργίου 132 & Γεροκωστοπούλου, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ 2610277585 Κυριακή 6/12/2020 08:30-21:00 Κομνηνού Ελένη Κ.Ιωνίας 6, Πάτρα, 26224, ΑΧΑΪΑΣ261 . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πλούσιοι δεν πρέπει να «ποδοπατήσουν» τους φτωχούς στην κούρσα για το εμβόλιο κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αστικά δύστυχα» είναι ο τίτλος της νέας ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Γκιούλου, η οποία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θίνες». Τα «Αστικά Δύστυχα» είναι μια συλλογή ποιημάτων. Εχο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου φθάνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Φεβρουάριο, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα που άφησε το νεογέννητο μωρό της στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Παναγιώτη Χριστομόγλου, ο οποίος πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Μύκονο, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα, η οποία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης , επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνδρα και προ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search