ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Προμηθέας ...κρατούσε το ρόπαλο στον αγώνα με τον Ηρακλή

Ο Προμηθέας (5-3) επικράτησε πολύ εύκολα του Ηρακλή (5-6) με 85-61.  Ο Προμηθέας έπαιξε αρκετά καλό μπάσκετ κι επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Ηρακλή με 85-61. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν συγκεντρωμένα το παιχνίδι παίζοντας καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 9-0 (4') χάρη στους Τζεράιαν Γκραντ και Ίαν Μίλερ. Ο Ηρακλής συνήλθε ακουμπώντας τη μπάλα κοντά στο καλάθι και μείωσε σε 21-16 (9'). Ο Χάτσερ είχε δώσει σημαντική βοήθεια στην ομάδα του, αλλά ο Μίλερ ήταν ασταμάτητος. Τα αδέρφια Γκραντ μπήκαν στην εξίσωση του σκορ, συνεργάστηκαν με επιτυχία και η διαφορά πήγε στο +10 (35-25, 16'). Οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν να ανοίξουν το ρυθμό, αλλά ο Προμηθέας ευνοήθηκε από αυτή τη συνθήκη και με 6 σερί πόντους του Αθηναίου το σκορ έγινε 54-38, (24'). Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη λήξη του δεκαλέπτου η ποιότητα του αγώνα ήταν πολύ κακή με τις ομάδες να σκοράρουν απειροελάχιστα (58-42, 29'). Νωρίς στην τελευταία περίοδο ο Μίλερ ανέβασε τη διαφορά στους 21 πόντους (66-45, 32') και ουσιαστικά το υπόλοιπο παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 71-58, αλλά με 2/2 τρίποντα μετατράπηκε σε 77-58 (38').

 

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι νικητές ήταν ανώτεροι σε δίποντα (68%-42%) και τρίποντα (40%-21%).

 

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Μίλερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 5 ασίστ και 8 λάθη.

 

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Δε βοήθησε καθόλου ο Ντάνιελς με 2 πόντους και 1/5 σουτ.

 

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Τζεράι Γκραντ βοήθησε με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

 

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: Το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο.

 

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Προμηθέας τα 21 λάθη. Ο Ηρακλής τα 6/28 τρίποντα.

 

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το απίστευτο κάρφωμα του Μουρ στο πρόσωπο του Αγκμπελέσε.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 44-32, 61-45, 85-61

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search