ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστιοπλοΐα: Κι άλλη παραίτηση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ακόμη ένα μέλος του ΔΣ, ο Γιώργος Χριστόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του διότι «οι συνθήκες δεν τον εκφράζουν». Σύμφωνα με την Καθημερινή, θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλες παραιτήσεις. Χθες, η ΕΙΟ ζήτησε από τον Αριστείδη Αδαμόπουλο την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας. Επίσης, ο κ. Αδαμόπουλος ανακοίνωσε την αποχή του από τα καθήκοντά του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέχρι «την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότεροι εκπρόσωποι ομίλων εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για όσα καταγγέλλονται. Έτσι, μετά τον πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά Γιάννη Παπαδημητρίου και ο εκπρόσωπος του Ομίλου του Καλαμακίου Γιώργος Χριστόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του με μια επιστολή.

Η επιστολή του κ. Χριστόπουλου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

«Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου. Κατόπιν των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης ΕΙΟ και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα. Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ, Γιώργος Χριστόπουλος Δρ-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , MSc MBA PhD».

Πηγή: www.lifo.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search