ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική : Τεστάρει τις δυνάμεις της σε φιλικό με την Ονδούρα ενόψει Γεωργίας

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) εκτός έδρας με την Ισπανία στην πρεμιέρα.

Σήμερα η Εθνική υποδέχεται (17:00) την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα για τα προκριματικά με αντίπαλο τη Γεωργία (31/3).

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής μας δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό, με τον Τζον Φαν Σιπ να προσανατολίζεται σε αλλαγές και δοκιμές στο φιλικό με την Ονδούρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να πάρουν την ευκαιρία τους.

Συγκεκριμένα, ο Φαν Σιπ θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1, με τους Καπίνο ή Διούδη στο τέρμα, Κυριακόπουλο ή Γιαννούλη στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας διεκδικούν θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Θέση βασικού στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Φορτούνης, με τον Τζόλη να θεωρείται πιθανό πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μαζί με Μπακασέτα, Ζέκα και έναν εκ των Μπουχαλάκη και Ανδρούτσου, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης.

https://www.in.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search