ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Χάντμπολ Πάτρας Ελλάδα τώρα σελίδα και στο facebook

Σε συνέχεια του μουσείου χειροσφαίρισης της Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι Πάτρας (υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ Πάτρας και της Ο.Χ.Ε.), κρίθηκε αναγκαίο και έχει δημιουργηθεί από την  22/03/2021 και αντίστοιχη σελίδα στο fb  https://www.facebook.com/107758774737116/

για να παρουσιάζονται στο ευρύτερο κοινό τα εκθέματα του μουσείου,  αλλά και για να συλλέξει περαιτέρω πληροφορίες και υλικό από οποιονδήποτε  προτίθεται να το προσφέρει, το όποιο έχει στην κατοχή του και επιθυμεί να μπει στην σελίδα και να μείνει ως παρακαταθήκη στην ιστορία της χειροσφαίρισης στην Πάτρα.

Η ιστορία της Πατραϊκής χειροσφαίρισης ξεκινώντας από την 01/09/1980 πρέπει να καταγραφεί για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ήδη έχει αρχίσει και ιστορικά στοιχεία έχουν αναγραφεί στην συγκεκριμένη σελίδα φέρνοντας τις μνήμες πολλά χρόνια πίσω.

Τέλος ο καθένας μπορεί να προσθέτει και να αναπαραγάγει τις δημοσιεύσεις είτε των    κειμένων είτε  και μεμονωμένων φωτογραφιών, ( ακόμα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) με την υποχρέωση ότι πρέπει  να αναφέρονται ως πηγή, σε εμφανές σημείο η:  Α.Ε. Πάτρας Ακαδημία των Σπορ / Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος - Πάτρα και η πηγή του εάν υπάρχει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Μεγάλη αύξηση στο ιικό φορτίο στα λύματα παρατηρήθηκε στα Χανιά και το Ηράκλειο την εβδομάδα 10 έως 16 Μαΐου 2021. Το γεγονός αυτό είναι ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για δύο περιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών καταγράφει 1.425 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα 245. Τριψήφιο αριθμό «δίνει» και η Αιτωλοακαρνανία με 114 μολύνσεις. Ακόμα, η Λάρισα καταγράφει 90 μολύνσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.812, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LIFE- IP AdaptInGR
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν, νωρίς το απόγευμα τρεις γυναίκες και ένας άνδρας οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων.   Οι 4  κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό της δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νικόλαο Δούκα, είχε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Με την ευκαιρία της επίσκε
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search